marți, 20 mai 2014

“Oamenii le vor da o palmă morală politicienilor aroganţi şi corupţi”


“Sunt aliat doar cu oamenii simpli, păcăliți de discursuri populiste și politicieni fără scrupule”, afirmă Iulian Crăciun



Iulian Crăciun este un tânăr de 34 de ani, cu dizabilități, care, însă, a reușit prin forțe și munca proprie să-și dezvolte o mică dar puternică afacere în domeniul IT, încercât de când se știe, să-și ajute familia. Astfel, a ajuns independent financiar, susținându-se pe sine însuși, plătind însoțitorul și asigurând suportul pentru întreaga familie. Declară cu mândrie că a terminat Politehnica, Facultatea de Electronică și că știe toate problemele și greutățile cu care se confruntă alți antreprenori și oameni de afaceri mici și mijlocii din România.

Consideră că a fost pionier în multe domenii: în turism, în domeniul bancar, în sisteme de gestiune și dorește să contribuie la informatizarea României. Este fondatorul celei mai mari platforme educaționale din țara noastră , STARTEVO, unde persoane care au realizat ceva în viață îi ajută pe cei care vor să evolueze. Dă sfaturi practice în business și de viață, orientare în carieră și motivarea tinerilor.

Tânărul Crăciun este și politician. După ce s-a bătut la precedentele alegeri parlamentare cu Dan Voiculescu pentru un loc de senator, dar a ieșit pe locul doi, perseverează și candidează din nou la Senat, pentru postul lăsat vacant de același Voiculescu. Și acum ca și la alegerile trecute, are de înfruntat în bătălia electorală oameni mult mai bine susținuți politic și cu un sprijin material și logistic puternic, cum ar fi Ilie Năstase și Ruxandra Dragomir.


 Un român obișnuit, care își crește copiii din munca lui și nu din furtul banilor publici

 Iulian Crăciun nu este deloc descurajat de adversarii puternici, ba, crede foarte mult în șansele sale, afirmând:

 “În trecut am candidat tot la Colegiul 8 pentru Senat. Atunci cand a candidat și Dan Voiculescu eu am candidat din partea A.R.D. obținând 17.8% și astfel m-am clasat pe locul 2. Acum candidez în același colegiu, deoarece sunt o fire perseverentă și nu renunț așa ușor. În urma alegerilor de acum, vreau să arăt că se poate scoate un scor foarte bun și fără resurse mari la dispoziție. O parte destul de însemnată  dintre oameni Colegiului 8 mă cunosc, deoarece eu am mai candidat odată cu Dan Voiculescu în acel colegiu.

Ne trebuie un sistem de educație simplu, pragmatic, orientat pe nevoile economiei de piață;
·        Obligatoriu, sistemul de sănătate trebuie să asigure dreptul românilor la demnitate umană;
·        Specialist IT, voi implementa sistememele necesare transparenței cheltuirii banului public;
·        Ca antreprenor, voi lupta pentru un mediu de afaceri sănătos, care va genera locuri de muncă;
·        Accesibilizarea mediului fizic pentru a putea creea o independență cât mai mare pentru persoanele cu dizabilități;

La alegerile precedente m-am bătut cu Dan Voiculescu, care avea resurse mult mai mari decât ale celor doi la un loc și am obținut locul 2 și un scor bun. Ținând cont de acest lucru, sunt convins că și acum voi avea o prestație bună.
Oamenii din sector sunt dezamagiți de faptul că nu sunt reprezentați în Senat și mereu au fost abandonaț de politicienii care au câștigat alegerile de-a lungul anilor trecuți.
           
Pentru această funcție mă recomandă: Faptul ca sunt un român obişnuit, care îşi creşte copiii din munca lui şi nu din furtul banilor publici. Că  am avut puterea să reuşeasc în viaţă prin forţe proprii, mai bine decât mulţi oameni perfect sănătoşi, învingând greutăţi şi suferinţe uriaşe.

Pentru că preţuiesc, ca și oamenii de rând, munca, cinstea şi omenia.

Pentru că vreau, ca şi ei, o Românie în care fiecare să poată reuşi prin propriile forţe, o Românie în care să domnească legea. Pentru că vreau să fac politică aşa cum ar face-o și oamenii obișnuiți, cu mai puţine vorbe şi mai multe fapte. Pentru că îmi voi face datoria față de oameni mult mai bine decât politicienii care îi fură şi îi mint.

Pentru că eu îi respect şi nu îi mint, aşa cum i-a minţit Dan Voiculescu. Pentru că  le voi fi mereu alături şi nu îi voi abandona aşa cum i-a abandonat Dan Voiculescu. Pentru că eu  nu îi am  aliați decât pe oamenii simplii. Pentru că, votându-mă  pe mine, oamenii le vor da o palmă morală politicienilor aroganţi şi corupţi.

Dacă voi câștiga, primul lucru pe care îl voi face ca senator, va fi să mă implic în eficientizarea sistemului de educație pentru a fi în pas cu necesitățiile pieței muncii. Nu este vina alegătorilor că au fost păcăliți de discursuri populiste și politicieni fără scrupule. Acum, ei au un motiv în plus să fie mai atenți cui îi dau votul când se duc la vot.Una din calitățile mele principale este perseverența.


 Crezul meu este: Nu există nu se poate.Trebuie să crezi cu adevărat în șansa ta și mai ales să faci ceva în această direcție”, declară încrezător în șansele sale, tânărul politician PNȚCD, Iulian Crăciun.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu