joi, 10 noiembrie 2016

Din faptele de eroism ale Albinuței salvatoare


Victime inocente în războiul pentru puterea supremă

În foamea lor după voturile românilor pentru alegerea noului Parlament, în decembrie, politicienii români, cu ștaif, își respectă tradițiile și obiceiurile, acționând fără scrupule pentru atingerea scopului primordial. Obținerea puterii supreme. Țuțării politicii românești recurg la strategia străveche de a da la gioale adversarilor, atacând cu toate forțele pozițiile acestora. La noi, în democrația românească originală, în campaniile electorale, contracandidații la funcții sunt considerați adversari și sunt tratați ca atare. Se reiau teme vechi, subiecte noi, se scormonește în gunoaie, în rahat-uri infecte pentru a afla lucruri compromițătoare despre adversari.

După racolarea creierelor naive, ultimul exemplu neurochirurgul Dănăilă, Sfânta Paraschiva, din fruntea PNL-ului dezinfectat cu diluați de tipul Pharma și albit cu praf de cretă, și-a adus aminte de o ghidușie deșteaptă, făcută anul trecut, și a zis să o updat-eze. Că e cool și folosește. Așa că Albinuța hărnicuța și-a luat echipa de show și a bătut la ușa fetiței, care nu-i deschisese anul trecut. Cred că nici anul acesta puștoaica nu o dăduse pe politică, să voteze la parlamentare, chiar dacă putea să-și facă propriul partid politic doar cu încă doi colegi de clasă. În joacă bineînțeles, în săptămâna Altfel, la activități extra-curicullare, să vadă și școlarii cum e să te joci cu politica și să fii la putere.

 Strategia de inteligence a Albinuței, cu Victor și Liviu pe post de berbece, prezentați drept hoții cei lacomi, primul îi fura temele și al doilea sandvișul, s-a dovedit una de succes total. Devoalat, planul mârșav al lupilor ce răi și pesediști pe deasupra, a speriat-o groaznic pe fetița care a deschis ușa. Aceasta s-a aruncat, aproape plângând în brațele lupului cel bun, salvator, penelist albit de corupție, spunând cu glas pierdut că nu vrea să-i fure nimeni mâncarea. Dar, vai, nerostind nici un cuvânt, nici măcar în șoaptă, cum că ar vota-o pe Sfântă! Nici acum, ar fi fost imposibil, nici într-un viitor incert!!!

Albinuța și-a postat fapta de vitejie pe Facebook:
Știți clipul cu mine în campania door to door, când îmi răspunde un copil? Sigur că-l știți (mulțumesc pentru promovare, PSD). Eh, a fost atât de bun, că l-am reeditat. Acum mi-a și deschis#casanuitifuresandvisul#candmamanueacasa

Foarte mândră de de isprava ei, gândind că le-a dat o strașnică lovitură electorală lupilor cei răi, Victor și Liviu, dușmanii politici, Albinuța a chemat toate televiziunile dornice să-i prezinte de faptele de eroism și le-a livrat filmulețul salvator. Așa, o țară întreagă și Diaspora pe lângă ea a aflat de minunile Sfintei, de faptele ei de arme care pot salva o țară întreagă, folosindu-se doar de creierul ei, de o cameră de filmat și de un copil nevinovat. O fetiță inocentă, care la vârsta ei, nu are nici o treabă cu politica, habar n-are de jocurile murdare ale fruntașilor politicii românești și de cine conduce și mai ales, fură această țară și viitorul copiilor ei.

Uite așa, PNL-ul curat și spălat de păcate a pornit vitejește la lupta pentru câștigarea puteri supreme în stat, salvând un copil nevinovat din ghearele lupilor pesediști. Dar ce contează pentru Mironosița șef de mare partid politic, cu aspirații până la cer și dincolo de el, a meritat să se folosească de un copil inocent pentru a avansa în războiul murdar cu dușmanii de clasă.

-Oare, cum gândesc părinții acestui copil inocent de au acceptat folosirea lui într-o acțiune idioată, cu iz politic, electorală în care un copil nu are ce să caute? Mai mult, minorii nu trebuie folosiți ca arme electorale de politicieni mârșavi, ci trebuie respectați, trebuie să li se creeze condiții de dezvoltare și educație.
-Ce a înțeles, ce a învățat fetița respectivă, ce educație au primit, ce au învățat copii privind fapta de eroism tembelizat a Albinuței?
-Este fapta Sfintei peneliste sancționată de vreo lege a României? Imorală e clar că este, se vede și de pe Marte.

Cât despre moralitate, decență, demnitate, respect, normalitate, lucrurile alea plictisitoare și fără de folos pentru țuțării politicii românești, Albinuța nu știe și nu vrea să afle d-astea. Scopul scuză mijloacele!

Războiul e devastator, face și victime nevinovate, colaterale. Importantă este câștigarea alegerilor, obținerea puterii legislative. Cea mai importantă putere democratică. Și câte lucruri se fac de către aleșii poporului cu această putere supremă, câte interese, câte tunuri se dau atunci când deținătorii acestei puteri o folosesc discreționar, în scopuri oneroase. Numai ei știu. Până și actualul președinte al României, Klaus Iohannis, și-a dat seama, în sfârșit, dar mai bine mai târziu decât niciodată, că Parlamentul actual, în prag de schimbare, este pus pe dat tunuri de ultimă oră, și a luat atitudine.

Atacurile combatanților electorali sunt reciproce, dure, fără milă, fără scrupule și fără menajamente. Unii sunt cu sorosiștii, alții antisorosiști, unii cu DNA alții antiDNA, unii cu gargara alții profitori, unii acoperiți alții descoperiți, unii mișcă țara alții le-o redă românilor, unii cu reforme 100-1000...multe, multe, multe, fără număr.

În această nouă competiție electorală pentru Parlament, candidații încearcă să fie mai cu moț, să fie subtili, spirituali și creativi, folosindu-se și de tehnologia modernă pentru a-și pune dușmanii politici la pământ. Mijloacele sunt multe și diverse.

Aburirea poporului este tot mai densă pe măsură ce se apropie 11 decembrie. Imoralitatea este omniprezentă, ea face parte din jocul politic de succes.

Să vedem însă, la cine vine Moș Crăciun și la cine Moș Gerilă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu