miercuri, 20 septembrie 2017

Din ciclul ”Marile realizări ale primarilor roșii”

Motto: Presa este câinele de pază al democrației. Citiți și gândiți!

Întrebările zilei:

-Cât timp vor mai suporta bucureștenii măgăriile edililor în funcție, ilegalitățile și umilința la care sunt supuși zilnic de primarii actuali?

-Oare, care ”mare” primar bucureștean, în vogă acum, va ajunge primul la Beciul Domnesc, ca urmare a marilor ”realizări” înfăptuite?

Din ciclul ”Marile realizări ale primarilor roșii”, astăzi vă prezint câteva performanțe recente ale primarului Sectorului 4, Băluță. Cum, nu-l știți pe Băluță cel cu 1000 de grădinari de bloc în campania electorală?!!!


Dar pe Primarul Băluță care a lăsat fără pază toate unitățile de învățământ din sectorul 4, punând securitate și siguranța copiilor în pericol?!!!

Sau pe edilul care comunică nimicuri pe rețelele sociale, cel care le-a făcut unilateral, cetățenilor din sector contracte de salubritate, contracte care-i obligă pe aceștia să nu mai plătească taxa pe gunoi prin intermediul asociațiilor de proprietari, ci individual la sediile de Taxe și Impozite.

Băluță-Cel care a crescut semnificativ cozile și birocrația și, în același timp, își bate joc și îi umilește la maximum pe cetățenii sectorului, dar mai ales pe alegătorii săi de vârsta a treia, care l-au votat masiv, iar acum dau să moară în aglomerația și la cozile de plată a gunoiului?

Cum, nu-l știți pe Băluță, urmașul ”Marelui” Piedone în scaunul de primar al Sectorului 4 București, cel care-l întâmpina cu  eșarfa pe umăr, pe președintele României, la început de an școlar, în curtea unui liceu de prestigiu, fără să fi rezolvat problemele unităților de învățământ din zona sa de responsabilitate?

Băluță, actualul edil, care a mutat primăria la mall, urmașul ”marilor” primari de la 4, care au creat tradiția edililor cercetați penal din acest sector?

Când presa nu este liberă, când presa este manipulată, când presa face jocuri de interese, când presa este folosită pe post de armă politică, când presa nu mai are atitudine, nu mai face informare și educare corectă, când presa nu mai este de partea legii și de partea cetățenilor Democrația este în pericol.

Cine dorește și crede că merită să ajute presa liberă și jurnalismul independent din România poate dona în conturile:
RO89INGB0000999904446953(RON) deschis laING Bank-Sucursala București
RO7IINGB0000999904446986 (EUR) deschis la ING Bank-Sucursala București.


Paul Stan este un jurnalist independent, apolitic, nealiniat, neafiliat la nici un grup de interese politice, mafiote, afaceriste sau de altă natură.
Paul Stan este un jurnalist în slujba oamenilor cinstiți și a adevărului.
Paul Stan nu face jocuri politice și nu este tonomat manipulator.
Paul Stan nu este finanțat și susținut de nimeni.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu