marți, 24 aprilie 2018

Întrebarea zilei- Credeți că este normal ca medicii să stea cu căciula în mână, la coadă, la ușa guvernului condus de Vasilica?


Pe 23 și 24 aprilie, 2018, opinia publică a putut vedea imagini cu reprezentanți ai spitalelor din România, medici și manageri, câteva zeci, stând umil la ușa Guvernului României, condus de PSD/ALDE, pentru a fi primiți de premierul Vasilica Viorica Dăncilă!

În premieră, aceștia au fost chemați la ușa Palatului Victoria de actualii guvernanți, pentru a discuta problemele din domeniul sănătății naționale!

Umilința reprezentanților din sistemul de sănătate a fost cu atât mai mare cu cât toate părțile responsabile în domeniu, inclusiv opinia publică știu că nu la ușa guvernanților se rezolvă problemele din sănătate, ci în spitale, în policlinici și în  interiorul celorlalte componente ale acestui sistem.

Cui folosește înjosirea și umilirea medicilor și managerilor atâta timp cât sănătatea rămâne în moarte clinică, cu șanse mici să supraviețuiască sau este vorba doar de prostie crasă și incompetență din partea conducătorilor iubiți?

Peste o lună, peste șase luni sau peste un an câte dintre problemele sistemului de sănătate discutate, zilele acestea, la Palatul Victoria, vor fi fost rezolvate cu adevărat?

Criza imunoglobulinei nu s-a rezolvat nici până acum, la circa două luni de la promisiunea guvernanților că se va rezolva!!!

Cât timp medicii se umilesc pe la ușile guvernanților vremelnici, românii mor cu zile în spitale.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cine dorește și crede că merită să ajute presa liberă și jurnalismul independent din România poate dona în conturile:
RO89INGB0000999904446953(RON) deschis laING Bank-Sucursala București
RO7IINGB0000999904446986 (EUR) deschis la ING Bank-Sucursala București.

Motto: Presa este câinele de pază al democrației. Citiți și gândiți!
Când presa nu este liberă, când presa este manipulată, când presa face jocuri de interese, când presa este folosită pe post de armă politică, când presa nu mai are atitudine, nu mai face informare și educare corectă, când presa nu mai este de partea legii și de partea cetățenilor Democrația este în pericol.
Paul Stan este un jurnalist independent, apolitic, nealiniat, neafiliat la nici un grup de interese politice, mafiote, afaceriste sau de altă natură.
Paul Stan este un jurnalist în slujba oamenilor cinstiți și a adevărului.
Paul Stan nu face jocuri politice și nu este tonomat manipulator.
Paul Stan nu este finanțat și susținut de nimeni.


 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu