vineri, 2 decembrie 2016

Parlamentarii nu mai lucrează, dar sunt plătiți degeaba!!! Merită bani fără muncă? E cinstit, e corect așa?


Întrebarea zilei:

-Dragi români, sunteți de acord ca actualii parlamentari care candidează și pentru legislatura viitoare, să fie plătiți degeaba din bugetul public, fără să facă nimic dintre sarcinile care-i revin unui ales în funcție?

De câteva luni, pe actualii parlamentari în funcție nu-i mai interesează să-și facă treaba pentru care au fost aleși. Cu unele excepții, când au fost interesați să dea ultimele tunuri în Parlament, conform propriilor interese de găști și de partid, actualii membrii ai puterii supreme în România nu-și mai îndeplinesc sarcinile de serviciu. De când a început campania electorală, unii nici măcar nu mai dau pe la serviciu!!!
Chiar dacă nu mai lucrează, conform atribuțiilor și obligațiilor legale pe care le au, actualii parlamentari sunt plătiți cu salarii ca și când și-ar face cu brio treaba!!!
Parlamentarii nu mai lucrează și sunt plătiți degeaba!!! E corect? Și au și pensii speciale pentru că s-au ”spetit” muncind în folosul poporului!!! Plus că au o muncă muuult mai periculoasă decât a soldaților care luptă în Afganistan, conform declarațiilor unui celebru parlamentar actual, doritor de putere și în noul Parlament!!!
Comparativ cu aleșii, cetățenii simplii care le plătesc salariile acestor tăietori de frunze la câini, dacă lipsesc de la serviciu sau nu își îndeplinesc atribuțiile la locul de muncă sunt dați afară, își pierd slujbele.
În Parlamentul României este invers, dacă chiulești, nu vii la serviciu, nu-ți îndeplinești sarcinile, dar ai salariu baban, indemnizații, privilegii și pensii speciale și, în plus, doritorii, pot să mai primească încă un mandat de parlamentar și, implicit, încă patru ani de șmecherie plătită la greu din banii ”prostimii”!


Presa este câinele de pază al democrației. Citiți și gândiți!
Blog de presă independentă, nealiniată mafiei, blog de presă necontrolabil, blog de presă pentru oameni liberi, pentru democrație adevărat...

PAULSTAN-JURNALECHIDISTANT.BLOGSPOT.COM|DE PAUL STAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu