joi, 15 martie 2018

Capitolul la care românii sunt fruntașii Uniunii Europene



Incredibil, dar adevărat, ce fac conducătorii țării!

Știați că România este și ea o țară fruntașă la ceva, clasându-se pe locul doi în rândul țărilor membre ale Uniunii Europeane, fiind depășită doar de vecina sa Bulgaria? Incredibil, dar adevărat, românii sunt în topul țărilor europene! Dacă lucrurile merg în același ritm ca și până acum, urcăm pe locul 1. Poate, chiar am ajuns lideri, dar nu știm noi. Mortal! Păi, ce, ne-au luat fața bulgăroii, noi suntem mai proști?

Cred că nu știu acest lucru nici falnicii conducători și nici simplii cetățeni, cât de buni suntem! E și firesc să fie așa, să nu știm că suntem în top, atâta timp cât mândrii conducători au treburi importante, cu nunți, nași, amoruri, nu mai vorbesc de războiul pe viață și pe moarte cu statul paralel. Iar cetățenii, votanții sunt prinși în mirajul marilor dezvăluiri făcute de marii corupți ai țării și mediatizate de marii maeștrii ai manipulării.

Boborul e ținut cu ochii pe sticla tembelizoarelor cu bombele mafioților, fiind prostit pe față, cu scopul de a i se băga în cap cine sunt adevărații mafioți din țară, în speță DNA-ul. Tâmpit de atâta manipulare, diversiuni din programul/spectacol de sunet și lumini al maeștrilor, boborul aproape că a uitat realitatea în care trăiește. Mai mult, dresat de băieții deștepți, nu doar că este pregătit să-i voteze din nou, ci este gata, gata, la primul sunet de goarnă al conducătorului suprem, să iasă la luptă, în stradă, împotriva tefeliștilor, rezistenților și a tuturor semenilor lor care nu mai suportă ilegalitățile, imoralitățile, umilințele și tot ceea ce fac politicienii ca să-i oblige să-și ia lumea în cap, în căutarea unei vieți mai bune.

În timp ce se întâmplă astfel de lucruri, în scumpa noastră patrie, barometrul Uniunii Europene, Eurostat, ne arată o statistică extrem de gravă, dar nebăgată și mai ales, netratată de nimeni-România este pe locul 2 la mortalitate în rândul țărilor europene. Doar Bulgaria este mai tare ca noi la numărul de morți înregistrați. 
Doar în anul 2015, România a înregistrat un număr de 1.530 de decese la 100.000 de locuitori, cu 48% peste media europeană ! Bulgaria a înregistrat, în 2015, 1.660 de decese la 100.000 de locuitori. 

Diferența nu-i mare, cred că între timp cele două țări au schimbat locurile în clasament. Care sunt cauzele mortalității atât de mari la români ? Ce mai contează-boli de inimă, cancer, accidente, boli respiratorii, infecțioase, sărăcie, altele-atâta timp cât nu interesează pe nimeni ?!!! Ce importanță are că mor anual mii de români ? Vital este ca în România secolului XXI să fie acaparată puterea, să se fure cât cuprinde să se facă legi protecționiste pentru marii corupți, să se scoată condamnații din închisori și să manipulăm boborul cu tembelizorul. Astea-s prioritățile. Nu sănătatea mortală !

Interesează pe cineva că 500 de localități din Teleorman, județul care a dat actualii conducători de geniu ai țării, se află sub ape ? La fel ca și alte sute de localități din alte județe ale patriei. Nu-i important pentru ei că mii de români amărâți sunt în pericol să-și piardă agoniseala și viața !!! Marii noștrii conducători politici nu mai fac nici măcar paradă la inundații, ca în alți ani, când se dădeau cu barca în ape mici cât genunchiul broaștei. Nu se mai poartă guvernanții la calamități, dezastre naturale. Nu mai sunt la modă tocurile de oraș la inundații, cu toate că guvernul actual are cele mai multe ministrese în fotolii.
În timp ce Tudorel de la Justiție se laudă că a scăzut numărul pușcăriașilor din închisori, pe nimeni nu interesează că a explodat infracționalitatea în spațiul public !

Vasilica Viorica împreună cu marile doamne fardate temeinic din scaunele ministeriale, călăuzite de farul din Alexandria amenințată de ape, sunt purtate de alte interese muuult mai importante decât sănătatea mortală a românilor, decât dezastrele naturale, decât problemele de viață și de moarte ale oamenilor ! Fac treabă mare pentru țară !

A,a, a! Mă scuzați! Premiera, Vasilica, citește după foaie la Guvern. Cică sunt doar vreo 13 județe inundate, câteva zeci de localități și le cere românilor afectați să asculte instrucțiunile autorităților ! Cine zicea că nu se ocupă, că nu o interesează ?!

Asta-i țara în care trăim ! Aceștia sunt conducătorii bine meritați ! Ura și la nuntă! Avem o primă doamnă în așteptare! Ce cadou să-i facem? Vin la nuntă și românii de vază din Madagascar, Costa Rica? Măcar din Serbia să vină, că-i mai aproape de noi ! Restul e apă de ploaie.
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Cine dorește și crede că merită să ajute presa liberă și jurnalismul independent din România poate dona în conturile:
RO89INGB0000999904446953(RON) deschis laING Bank-Sucursala București
RO7IINGB0000999904446986 (EUR) deschis la ING Bank-Sucursala București.

Motto: Presa este câinele de pază al democrației. Citiți și gândiți!
Când presa nu este liberă, când presa este manipulată, când presa face jocuri de interese, când presa este folosită pe post de armă politică, când presa nu mai are atitudine, nu mai face informare și educare corectă, când presa nu mai este de partea legii și de partea cetățenilor Democrația este în pericol.

Paul Stan este un jurnalist independent, apolitic, nealiniat, neafiliat la nici un grup de interese politice, mafiote, afaceriste sau de altă natură.
Paul Stan este un jurnalist în slujba oamenilor cinstiți și a adevărului.
Paul Stan nu face jocuri politice și nu este tonomat manipulator.
Paul Stan nu este finanțat și susținut de nimeni.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu