joi, 14 februarie 2019

Au valoarea lor, fac totul, sunt protejați și fericiți în România, dar sunt pe cale de dispariție



”V-a intrat cormoranul în cap?!!!”

Băi, săracilor, ce sunteți voi, bă! Ne-am vitaminizat, am băgat ditamai pungoiul cu bani pentru vitamina D a partidelor bugetofage! Să-și întărească imunitatea! Am luat grosul cașcavalului, ce alocații mărite, ce apărare, securitate, ce c...t! Suntem pe banii și pe forță, bă, amărâților, bă! Am întărit și mărim Jandarmia, ninjalăii! Arme noi, oamenii mai mulți, gaze, forță, forță, forță, bă! Noua armată a țării. Știe ce face doamna janDan. Să vă mai prindem în stradă, la proteste, că v-o luați la greu! Ce dosar, 10 august 2018- Piața Victoriei, cu violențe, care violențe băi, gazaților? ”V-a intrat cormoranul la cap?!!!”

Ce procurori, judecători, ce justiție, băi, amărâților? Sentința aia cu Mazăre a fost un accident, o comandă politică! V-am pus-o, o legăm pe Kovesi, DNA-ul l-am arestat anul trecut, Tarcea a ajuns la întuneric, la discuții, i-o dăm și lui Lazăr, recalcitranții îi anchetăm la inspecție și la noua secție de investigare a magistraților...Acum, să vedeți anchete, pedepse, control, justiție- la discreție! Bă sărakilor, DIICOT, DNA, Parchet și alte instituții, v-am lăsat fără bani, sunteți datori, cașcavalul e la noi. De acum încolo, faceți ce trebuie că așa fac toți! Ce UE, Consiliul Europei, legislație europeană? Noi facem legea! ”V-a intrat cormoranul la cap?!!!”

Noi facem tot ce vrem, că putem, bă, rezistenților, bă! Curățăm sănătatea românilor cu bani cu tot. Pe o parte mor fără număr, proști de gripă și alte boli, pe de altă parte se fură la greu din sistem. ”Specialiștii”, impostorii operează din greu în spitale, clinici, policlinici, cabinete-încadrați, acoperiți și protejați de sistem-la viața și mai ales la buzunarele pacienților. Au și diplome, sunt ”doctori”, ce contează că nu au școală, banii să iasă! Băi, săracilor, și nu mai țipați tot timpul la noi ”Hoții, hoții, hoții!”, că ne jigniți! În educație lucrurile merg bine, contractele se drenează și o să le facem la elevi și căcăstori în containere, să terminăm odată cu problema toaletelor din fundul curții! ”V-a intrat cormoranul în cap?!!!”

Bă, Iscărescule, băi băncilor, cu roborul, boborul, băgați-vă mințile în cap! Nu mai veniți cu explicații pe care nu le înțelegem, lăsați dobânzile jos, dați tiparnița și rezerva de aur la noi. Avem noi grijă de ele. Popor român dormi liniștit, puterea politică lucrează pentru tine! Noi facem totul că suntem puternici și putem, bă, opoziție muieratică, bă! Uitați aici, la noi femei de femei, valoarea lor se vede de pe lună! Avem divizia de motostivuitoare, cu doamna VVD pe post de berbece, dar avem și eșalonul doi, tineret mândria țării. La ANAF, colo, colo, tot mai sus pe fotolii, urcă, avansează cu pieptul gol! Sunt fete și băieți de valoare, fidele și fideli, ce dacă mai ratează câte un examen oral, nu contează, cine stă într-un oral?! Tot noi suntem cei mai tari! Tot noi mâncăm cel mai mult pește din suprafața țării! ”V-a intrat cormoranul în cap?!!!”

Ce, pleacă multinaționalele din țară, rămân oameni pe drumuri? Să plece, dă-le dracu! Fură banii și sug sângele poporului! Să plece, să putem să avem noi mai mult. Facem și investiții gârlă, facem autostrăzi, șosele, metrouri, facem de toate! Analizăm! Cine să ne mai oprească? Până la alegeri facem și până la lună, că nu ne doare gura și boborul încă ne mai votează. N-am mărit noi pensiile și salariile, n-am eliberat noi forța de muncă din pușcării! Apropo, mai e un pas, Tudorele, fă ceva bă, dă amnistia aia odată, scoate-i și pă restul din închisori, că-i deficit pe piața muncii. Și apoi, trebuie să facem loc la răcoare pentru alde Kovesi și ăia de ne-au prigonit pe la Beciul Domnesc. ”V-a intrat cormoranul la cap?!!!”

Viitorul sună bine pentru noi, cormoranii! Acum, putere politică avem, forță gazoasă avem, banii nu sunt o problemă pentru noi, avem cașcavalul în mâini, p-ăia care ne făceau dosare politice îi legăm, justiția e a noastră, ai lu Isărescu sunt la mâna noastră, economia s-a înroșit de la duduială, politica o facem noi-nu ne împiedicăm d-alde Cioloș, gașca lu șefu e bine, la butoane, alegerile pot să vină că sunt câștigate de pe acum, deja.

Băi, săracilor, cine are valoare, putere și bani? Noi, noi suntem cormoranii României, tot peștele din baltă e al nostru și mai stăm și la piscină. Hai, ciocu mic și la muncă, băgați bani la buget, nu stați, țara are nevoi, cormoranii papă mult, papă tot!  Ați înțeles?

Da/nu, să trăiți! Și ca să nu se supere nimeni, nici măcar cormoranii, precizez că acest text este un pamflet, o ficțiune, nu are legătură cu realitatea, iar orice asemănare cu oameni, situații, realități este absolut întâmplătoare. Cormoranii sunt protejați și fericiți în România! Riscă, însă, să-i mănânce românii săraci la alegeri.
------------------------------------------------------------------------------------
Cine dorește și crede că merită să ajute presa liberă și jurnalismul independent din România poate dona în conturile:

RO89INGB0000999904446953(RON) deschis laING Bank-Sucursala București
RO7IINGB0000999904446986 (EUR) deschis la ING Bank-Sucursala București.

Motto: Presa este câinele de pază al democrației. Citiți și gândiți!
Când presa nu este liberă, când presa este manipulată, când presa face jocuri de interese, când presa este folosită pe post de armă politică, când presa nu mai are atitudine, nu mai face informare și educare corectă, când presa nu mai este de partea legii și de partea cetățenilor Democrația este în pericol.
Paul Stan este un jurnalist independent, apolitic, nealiniat, neafiliat la nici un grup de interese politice, mafiote, afaceriste sau de altă natură.
Paul Stan este un jurnalist în slujba oamenilor cinstiți și a adevărului.
Paul Stan nu face jocuri politice și nu este tonomat manipulator.
Paul Stan nu este finanțat și susținut de nimeni.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu