joi, 9 decembrie 2021

Vin camioanele, tirurile, vapoarele, trenurile sărbătorilor guvernamentale

 

Spiridușii lui Moș Gerilă au intrat în fibrilații!

Nu mai prididesc cu treaba! Treaba mare!

Auoleuu! Am uitat să deschid ușa! Dacă vin ăștia de la guvern cu daruri, măcar să poată intra cu sacii plini. Dar, dragi români, să fim vigilenți că la cât sunt puși moșii roșii pe livrări, odată ne putem trezi cu autostrăzile Grindeanului de la transporturi, peste noi în sufragerie!

Jur pe stânga, să livrez cât mai multe autostrăzi patriei! 


Se vede la televizor că-i pus pe treabă, ăsta sigur depășește normele propuse, cincinalul! Ce Drulă, câinele, Grindeanu, nene!

Aaa...Era să uit, aveți grijă că sigur apare cu sacul și Firea de la noul minister al familiei, despre care gurile rele spun că nu se știe pe unde funcționează, că nu are sediu!!! Nu cred! Am văzut-o prin sectorul 4 al Capitalei, ziceai că e de la protecția copiilor! Sigur, venise să vadă dacă moșul le-a adus bursele elevilor din sector!

Oameni buni, în spiritul Crăciunului, hai să-l ajutăm pe ministrul digitalizării, nespecialistul Floriiin Roman, să-și găsească lucrarea științifică pierdută. Ai dracu grinci, i-au furat-o, tocmai acum când a intrat și el în guvern! Ce o fi avut cu el? Cică și-ar fi găsit vreo 10 foi, dar cârcotașii au băgat faza cu plagiatu!

Dragi români, vă rog, liniște!

Vorbește Klaus cu Joe despre soarta democrației mondiale, mersul lumii...

Îl informează moșul americanilor pe moșul nostru despre marele urs rus, pus pe rele.

Și apoi trebuie să se vadă neapărat cu Olaf. Cu care Olaf? Ăla de i-a luat locul lui frau Merkel, noul cancelar al Germaniei.

Cu Vladimir nu cred că se vede, cică moșul nostru nu prea știe rusește.

Treburi grele, geopolitice, geostrategice!

Tot o mai rămâne timp și de un ski acolo, bine că ninge!

Și că s-a pus guvernul pe treabă, livrează!

Anunț important pentru țară

Avem livrări guvernamentale, non stop, în luna cadourilor, precum și la anul!

 

Să bată tobele, pardon boxele, colindătorilor și guriștilor în orașe, printre blocuri, în piețe, în satele fără de țărani, să știe tot poporul!

 

Dragi români, lăsați larg porțile și ușile deschise!

 

Nu vă temeți că vă intră frigul, gerul zăpada sărăcia în case, în această iarnă! Nu mai intră anul acesta! Sunt deja acolo, dar nu le mai vedeți din cauza cadourilor ce vin avalanșă peste voi.

 

Nici nu știți ce vă/ne așteaptă pe toți!

 

Anul acesta, oamenii guvernului în funcțiune, miniștrii lui Moș Klaus, intră cu sacii plini de daruri pe uși, pe porți, pe ferestre, prin locuri largi să încapă.  Din cauza sacilor prea plini ai celor ocupați până peste cap cu livrările din ușă în ușă, de la om la om, nu mai au loc pe coș. Și e și demodat să-ți pice un moș negru, urât pe coș, nu mai merge așa.

 

În spiritul creștinesc al sărbătorilor, celor care vă aduc daruri să le oferiți ceva bun, omeniți, un cârnat, un cozonac, țuică, vin și neapărat ciolane de porc. Grase, cât mai grase! Cu acestea funcționează magia moșului.

 

Nu încercați să-i întâmpinați cu bâte, furci, topoare! Nici cu pâine și sare, ce sunt sărăkii, ca majoritatea poporimii. Ați face o mare greșeală!

 

Vedeți, să nu cumva să-i supărați, că nu vă mai măresc salariile, pensiile, nu vă mai fac nici autostrăzi și nici spitale! Și nici nu-i mai taxează suplimentar pe bogații ăia străini de la multinaționale, care fură avuția țării! Ce a mai rămas de la ai noștri, evident.

 

Purtați-vă cu mare grijă cu ei, că tocmai s-au apucat de treabă!

 

Guvernul actual, PNL-PSD-UDMR, se conformează rapid cerinței imperative a președintelui țării, care le-a ordonat miniștrilor de sub Ciucă, să livreze rapid poporului și livrează:

 

Grindeanu livrează aproape zilnic cioturi de autostradă și alte mii de kilometrii în viitor!

 


Rafila livrează românilor marea relaxare de sărbători odată cu blocarea certificatului de vaccinare la o dată, oarecare, după sărbători, la anul și la mulți ani! Mai mult, specialiștii la guvernare au venit cu un nou concept de certificat de vaccinare obligatoriu-acesta se va introduce doar dacă timp de trei săptămâni la rând vom avea o incidență mare și continuă de infectare.

 

Trei săptămâni de creștere în care se pot îmbolnăvi și muri românii fără număr !

 

Ce dacă va fi valul cinci covidiot, putem sta liniștiți, nu ne închide nimeni în case și nici botnițe nu ne pun !

 

E adevărat că mai sunt și glumeți în Parlament, care își pun singuri botnițe, să fie mai frumoși și deștepți !

 

România anapoda-livrează relaxare acum când toate țările responsabile întăresc măsurile în fața valului 5 de Covid 19!

 

Și în timpul acestor sărbători, copiii vor fi în centrul atenției și grijii marilor conducători, ce dacă mulți dintre ei sunt mai sărăcuți, înfometați, dezbrăcați, amărâți-e bine, se călesc-să poată face față marilor provocări când vor fi mari! Că doar ei sunt viitorul țării !

 

Deja, marii noștri oameni de stat, vizionari, s-au gândit să introducă votul de la vârsta de 16 ani ! O absolut necesară și binevenită măsură, să mai crească masa electorală, mai ales acum după ce covidul a răpus mulți votanți tradiționali, nelipsiți de la urne.

 

Ce dacă mulți dintre votanții minori de 16-17-18 ani, vor fi cam analfabeți, asta nu-i împiedică să pună ștampila într-un chenar de vot, chiar dacă nu prea știu ei ce scrie acolo și pe cine votează !

 

Dar poate nu se ajunge așa departe cu analfabetismul. Am văzut că în școli s-au luat măsuri importante pentru desfășurarea activității, pe timp de pandemie. Guvernul nu doar că a promis, ci a și livrat zeci de mii de teste pentru școlari, astfel încât atât dascălii, cât și părinții să-și poată testa singuri copii.

 

Și s-au și făcut primele teste, descoperindu-se mai multe cazuri de covid în rândul copiilor. Dar, surpriză, la retestare, cei găsiți inițial pozitivi cu testele guvernamentale au fost descoperiți negativi !!! De nici nu știi ce să mai crezi : ori părinții și cadrele didactice nu au făcut corect testele primite de la guvern, ori n-au înțeles prea bine lecția doctorului/politican Rafila și a ministrului educației, Câmpeanu,, cum se face testarea ?

 

Ori testele acelea livrate în școli, pentru care s-au plătit din bugetul de stat sume importante, au fost neconforme, iar banii, banii au zburat în cine știe ce pușculițe ale unor băieți deștepți ?

 

Dar, să nu fim cârcotași, știm cu toții că darurile, pardon, calul de dar nu se caută la dinți ! Oricum, să nu ne facem griji- mulți școlari învață on line, vine și vacanța. E bine să avem și testele la păstrare, în școli, să nu mai dăm banii pe altele, pe praful ăsta.

 

Și UDMR-ul cică are daruri pentru mâncătorii de porci, le face cadou, nu vă gândiți la porcării, ci la o lege a porcului ! Și cine știe ce surprize ne mai pregătește.

 

Acestea nu sunt toate beneficiile venite de sus, livrările guvernamentale vor continua zilnic.

Și asta nu e totul, cum ar zice o reclamă la teleshoping !

 

Dragi români, acum după ce s-a încheiat de câtva timp criza politică, nu-i așa că simțiți atmosfera sărbătorilor, care vin cu noi și noi livrări, ca să fie bine ? Să nu fie rău!

-----------------------------------------------------------------------------------------

Cine dorește și crede că merită să ajute presa liberă și jurnalismul independent din România poate dona în conturile:

RO89INGB0000999904446953(RON) deschis la ING Bank-Sucursala București
RO7IINGB0000999904446986 (EUR) deschis la ING Bank-Sucursala București.

Motto: Presa este câinele de pază al democrației. Citiți și gândiți!

Când presa nu este liberă, când presa este manipulată, când presa face jocuri de interese, când presa este folosită pe post de armă politică, când presa nu mai are atitudine, nu mai face informare și educare corectă, când presa nu mai este de partea legii și de partea cetățenilor Democrația este în pericol.

Paul Stan este un jurnalist independent, apolitic, nealiniat, neafiliat la nici un grup de interese politice, mafiote, afaceriste sau de altă natură.
Paul Stan este un jurnalist în slujba oamenilor cinstiți și a adevărului.
Paul Stan nu face jocuri politice și nu este tonomat manipulator.

Paul Stan nu este finanțat și susținut de nimeni.

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu