marți, 23 februarie 2016

ANTENELE fără de lege


Legile sunt pentru ”prostime”, borfașii sunt mai presus de lege!

Pentru restul lumii, pentru ”prostime”, există legi și trebuie respectate, bune sau proaste, așa cum sunt ele făcute, după chipul și interesul parlamentarilor, care le-au gândit și adoptat de-a lungul anilor.

Pentru Antenele voiculesciene nu există aceste legi și mai ales, nu trebuie respectate!!!

În cazul acestor instituții de presă, cu influență semnificativă în rândul opiniei publice naive, Ordinul ANAF de evacuare a sediului în care funcționează A 3 și alte firme, a fost dat ”în vederea punerii în executare a sentinței penale nr. 701/ 26.09.2013”, care este definitivă.

Această sentință penală, după cum constatăm, trebuia pusă în executare de la data respectivă. ANAF nu a făcut decât să solicite aplicarea legii cu o întârziere de peste 2 ani, lucru care a stârnit revoltă, disperare, deznădejde, oroare în linia întâi, în rândul angajaților de la Antene, care se credeau MAI PRESUS DE LEGE! Credeau că lor nu li se poate întâmpla nimic, că ei fac ce vor, aruncă permanent cu noroi, manipulează pe oricine, influențează mersul lucrurilor în această țară după cum vor mușchii intereselor care le mână în luptă.

Tragedie națională pentru incisivele și versatilele Antene manipulatoare când e vorba de respectarea legii. Antenele voiculesciene sunt în comă, cu tot cu ”profesioniștii” lor, care urlă disperați de când ANAF-ul le-a băgat mortul în casă, somându-le să părăsească sediul, în termen de cinci zile lucrătoare, de la data înștiințării. În loc să pună în aplicare ordinul de evacuare, care trebuia executat de mai bine de doi ani, oamenii, ”crema” Antenelor, angajați cu mic cu mare, au început un circ și tămbălău nemaivăzut în media: cu o mobilizare totală a simpatizanților din toată lumea, inclusiv a copiilor chemați în miez de noapte să dea mesaje de susținere; cu acuze care mai de care mai fanteziste, securistico-teroriste, orori, atacuri asupra libertății de opinie, de exprimare; cu milogiri și amenințări deopotrivă, către președinte, premier și alte instituții ale statului; cu mobilizarea parlamentarilor, europarlamentarilor simpatizanți sau făcuți la apelul bocancilor de Antene; cu implicare unor oameni din toate domeniile de activitate; cu instigări, amenințări și apeluri de ieșire în stradă a simpatizanților pentru salvarea  Antenelor, implicit a României, etc.

Circul ordinar al ”profesioniștilor”-diversioniști continuă  neîntrerupt de la primirea ordinului de evacuare, într-un registru tragico-comic, de tragedie ”națională” cu strigături, cu amenințări și instigări pe post. Au fost mobilizați cei mai reprezentativi angajați, ca la priveghiul de înmormântare: de la cancaniști, știriști, analiști, justițiari, divertismentiști, circari, etc, până la diversioniști și manipulatori de marcă. În tot circul ordinar creat și întreținut cu patos ”naționalist”, nimeni dintre aceștia nu a binevoit să recunoască și să respecte punerea în executare a unei sentințe penale dată în baza legii!!!

În sprijinul ”libertății de exprimare”, pentru ”eliberarea României”, împotriva ”terorii” legii, au fost chemați și au intervenit oameni cu funcții importante în țara noastră, începând de la parlamentari și până la premierul și președintele României. Împotriva legii s-au ridicat instituții vitale într-o democrație românească originală : Parlamentul, Președinția, Avocatul poporului. Premierul Dacian Cioloș a fost chemat la raport în Parlament, neavând nici un fel de sprijin politic, a fost pus la colț de către parlamentari penali și parlamentari făcuți la apelul bocancilor de antene, în timp ce președintele Klaus Iohannis, a fost înregistrat bălmăjind, pe trotuar, mesaje de susținere pentru Antenele care până acum, l-au făcut în fel și chip.

Ce tragedia de la Colectiv, ce tragedia micuților care s-au îmbolnăvit subit și mor la Spitalul de copii, acestea parcă nu au existat și nici nu există pe lângă ”TRAGEDIA NAȚIONALĂ” a anteniștilor!

P.S.

Oare nu există legi, oare nu există instituții care să se autosesizeze la tot acest circ ce instigă public la nerespecarea legii, amenință public demnitari și instituții de bază ale statului român, cheamă public oamenii în stradă să protesteze și mărșăluiască pentru nerespectarea legilor, împotriva statului de drept?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu