luni, 4 iunie 2018

Întrebare cetățenească:-La mitingul din 9 iunie, împotriva abuzurilor, pot participa și alți cetățeni-apolitici, membri ai altor partide politice, alții- care se consideră abuzați sau doar membri de partid și simpatizanții puterii actuale?

Citiți și gândiți!


-Dacă-i miting împotriva abuzurilor, este pentru toată lumea sau doar pentru ai lor? Dacă nu sunt de-ai lor, dacă nu sunt membru de partid, dar consider că sunt abuzat, pot să merg și eu la miting sau doar ai lor plătiți și aduși din toată țara? Conducerea actuală a României și legea sunt pentru toată lumea sau doar pentru ai lor? Mie cine îmi apără drepturile?

Despre aceste lucruri m-a întrebat un vecin, pensionar, octogenar, apolitic, om la locul lui, extrem de modest, doar pensia lui este mai modestă, îi limitează viața la extrem. Nu îl interesează politica, nici alte porcării, dar îl afectează la greu.

Nu am știut ce să îi răspund!

Știe cineva, politicienii de la putere, din opoziție, alții, ce să îi răspundem acestui om onest? Dar să îi răspundem în așa fel încât să nu îl mințim, e sătul de minciuni și nici nu-i țin de foame și nici loc de medicamente, să-i spunem adevărul și să-l respectăm.

Dacă mai trăiește, anii următori îi cereți votul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu