joi, 5 iulie 2018

Ce s-ar întâmpla cu România în cazul unei noi revoluții


Legile fărădelegii și consecințele lor



Tovarășii din Parlament care s-au unit în c(M)uget și simțire într-o solidaritate a penalilor și oportuniștilor și au votat, cu o dexteritate și rapiditate specifice lor hoților, modificările Codului de Procedură Penală, fără a admite nici măcar unul dintre amendamentele opoziției, fără să țină cont de nimic, cred că au împlinit marele vis al marilor demnitari, politicieni corupți de a-și subordona Justiția. Mândri de ei că au putut face ce li s-a ordonat, dar și cu o teamă nedisimulată că vor fi trași la răspundere, i-am văzut cum, după vot, îi aruncau priviri  complice marelui șef.

Ei, în interesul lor prioritar, cred că au inventat roata, dar nici măcar acest lucru nu îl mai pot face. Știu că l-au făcut scăpat de pușcărie pe marele șef și pe alți tovarăși de aceeași teapă, dar se gândesc în sinea lor, că la un moment dat, va veni și ziua când vor da socoteală pentru fărădelegile lor. Se vede din atitudinea, din comportamentul, din privirea, din vorbirea lor, chiar dacă bravează.

Ceea ce nu știu tovarășii, apărătorii, ocrotitorii, legiuitorii penalilor, pentru că atunci când au votat s-au gândit doar la ceea ce li s-a ordonat și își doresc ei, este impactul, efectul devastator pe care îl va avea legiferarea hoției asupra României! Asupra societății în ansamblul ei și asupra cetățenilor ei. Dacă aceste legi vor intra vreodată în vigoare.

Iar printre acești cetățeni se numără și ei, parlamentarii votanți ai fărădelegilor și unii păpușari din spate care au orchestrat acapararea Justiției, precum și familiile acestora care trăiesc în țară. Oricând, ei înșii sau membri ai familiilor vor putea cădea victime și vor suferi din cauza legilor votate de ei. Mulți din acești ei au afaceri, au interese economice sau de altă natură, au vieți care vor fi afectate la fel ca cele ale altor oameni.

Efecte și consecințe grave vor exista și în privința investițiilor străine în România, mulți dintre investitori, unii chiar parteneri în mediul privat cu tovarăși care au votat legile fărădelegii, vor dori să plece din aceste cauze din țara noastră, mutându-și afacerile în medii mai prietenoase. De asemenea, securitatea, siguranța, apărarea țării vor fi în colaps.

Din cauza faptului că ordinul de zi pe unitate, dat de mai mulți ani încoace, a fost clar să se obțină controlul Justiției și scăparea hoților, tovarășii penalilor din Parlament, instrumentele cu care au votat legile fărădelegii, parlamentarii noștrii bravi, nu s-au gândit nici un moment să solicite, să analizeze impactul acestor legi pe care le-au votat ca orbeții. Ei au fost puși pe listele electorale parlamentare tocmai pentru a vota ca orbii, fără să gândească dacă sunt bune sau rele legile impuse.

M-a frapat faptul că marele șef care a dirijat și a avut grijă ca legile fărădelegii să fie votate fără probleme, nu a participat la dezbaterile din Parlament. La ședința Senatului a lipsit, preferând să stea ascuns în biroul, iar la cea din Camera Deputaților a venit totuși în sală, a stat în primul rând, dar nu a vorbit de la tribună să-și argumenteze opțiunea sa și a ciracilor. Ce ironie, primul penal al țării, condamnat definitiv, a stat în prima bancă, asigurându-se că se votează ce trebuie! Că hoții au ajuns să facă legea în această țară!

Părerea mea este, după cum se derulează lucrurile, dacă chiar și 1 minut ar intra în vigoare legile fărădelegii, ar izbucni o uriașă manifestație de protest care s-ar transforma rapid într-o nouă revoluție. Chiar aflați la putere, votanții fărădelegilor ar fi măturați de furia populară, de revolta oamenilor care s-a săturat de legiferarea hoției. O revoluție violentă împotriva hoției fărădelegilor, dar la care însă, nu va exista solidaritatea românilor care au ieșit în stradă în 1989, împotriva orânduirii comuniste. Pentru că hoții, corupții, privilegiații și camarilele lor vor ține cu dinții și cu viața lor de averile acumulate ilegal.

O revoluție care va duce la o anarhie generală și la o destabilizare devastatoare a României, situație de care s-ar bucura și ar profita imediat marii păpușari care au proiectat minuțios în laboratoare, care au dat ordinul de zi pe unitate și lucrează pentru a aduce țara în starea respectivă. Astfel, s-ar îndeplini obiectivul strategic de a destabiliza, prelua și controla România.

Țara ar putea fi aruncată din Europa, din structurile euroatlantice, din lumea civilizată în care mulți români își doresc să intre și ar putea ajunge pe o orbită răsăriteană, pe care a mai fost odată, sub laba marelui urs, care ar zdrobi-o după bunul plac.  Dar tovarășii penalilor din Parlament nu sunt interesați de consecințele faptelor lor! Dacă-i ordin, ei trebuie să se execute fără să gândească!

Dar să sperăm că nu se va ajunge la această situație ipotetică acum, poate pentru unii de domeniul sf-ului, dar, dacă ne gândim bine la consecințele devastatoare ale legilor fărădelegii și ale altor legi nefirești, băgate și votate rapid în Parlament și la intrarea lor în vigoare, oricând se poate ajunge ca lucrurile să fie scăpate de sub control. Mai ales că nemulțumirea populară este tot mai mare și amenințătoare.

Să sperăm că românilor le va veni mintea cea de pe urmă, mai ales tovarășilor penalilor din Parlament și vor evita ca lucrurile să nu scape de sub control. Ar trebui să aibă un pic de luciditate și să facă ce trebuie ca să nu arunce România în haos!
 ------------------------------------------------------------------------------------------------
Cine dorește și crede că merită să ajute presa liberă și jurnalismul independent din România poate dona în conturile:

RO89INGB0000999904446953(RON) deschis laING Bank-Sucursala București
RO7IINGB0000999904446986 (EUR) deschis la ING Bank-Sucursala București.

Motto: Presa este câinele de pază al democrației. Citiți și gândiți!
Când presa nu este liberă, când presa este manipulată, când presa face jocuri de interese, când presa este folosită pe post de armă politică, când presa nu mai are atitudine, nu mai face informare și educare corectă, când presa nu mai este de partea legii și de partea cetățenilor Democrația este în pericol.
Paul Stan este un jurnalist independent, apolitic, nealiniat, neafiliat la nici un grup de interese politice, mafiote, afaceriste sau de altă natură.
Paul Stan este un jurnalist în slujba oamenilor cinstiți și a adevărului.
Paul Stan nu face jocuri politice și nu este tonomat manipulator.
Paul Stan nu este finanțat și susținut de nimeni.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu