joi, 2 august 2018

România atacată cu o armă neconvențională


Cum reacționează puterea sub perdeaua de fum

Până la mult așteptata, de unii, explozie a mămăligii în capul mafiei de partid și de stat, în România explodează zilnic, neîncetat, prostia balistică! Foc de artificii! În special la nivel politic, guvernamental, instituțional, prostia balistică, mediatică, explodează cu zgomot, dar  pare că nu produce decât perdele mari de fum, care îi intoxică pe revoltați. În schimb, la polul opus, vinovații generatori de prostie balistică sunt puri ca Albă ca zăpada, dau cu bombardele dar rămân tot fete mari, în ciuda tăvălirilor de care au parte neîncetat. He, he!

Cu toate acestea, unii trag speranța că mămăliga românească va face bum-bum și va exploda pe 10 august, cu ajutorul diasporenilor, în capul băieților și fetelor de la putere. Puternici ai zilei tot mai încercați, tot mai provocați și tratați cu expresii licențioase din folclorul românesc, adaptat mioritic la năravurile clasei politice conducătoare.
Expresii licențioase care au provocat alte serii de prostii balistice, mediatizate la nivel mondial de presa internațională, lucru care sigur va duce la preluarea lor și în alte țări, în special europene și folosite pe post de arme de atac ale nemulțumirilor publice. Popor inventiv! Am găsit modalitatea prin care să-i facem pe români să se întoarcă urgent, în patrie.
În același timp, exportăm și altceva în afară de politicieni corupți în țări exotice. Exportăm gratis strategii licențioase de luptă anticorupție, dar și muniție balistică media pentru propaganda marelui urs, punându-l în situații delicate pe Unchiul Sam de la Deveselu, marele nostru și singurul aliat strategic!

Interesant este că după perdeaua de fum a prostiei balistice, explodată în ultimul timp, puterea roșie își vede neabătut de atingerea obiectivelor de guvernare ale României. Obiectivul strategic principal, subordonarea totală a Justiției, înfăptuindu-se sub bagheta strălucitului ministru de resort, Tudorel Toader, cu ajutorul armatei statului antiparalel.

După marea victorie a doborârii din funcție a fostei șefe DNA, LCK, forțele marelui TT au prins un curaj nebun- o vor și în pușcărie pe Codruța. Mai mult, se anunță preluarea celor 300 de dosare de magistrați, care se presupune că ar fi în cercetare acum la DNA. Instituție anticorupție a cărei șefă interimară, Anca Jurma, l-a înfuriat tare pe TT pentru că a permis vizita unor americani influenți, interesați de resuscitarea luptei anticorupție. Vizită care enervat peste măsură pe ministrul Justiției, din moment ce l-a amenințat public pe Augustin Lazăr, șeful Parchetului General, cu evaluarea și chiar demiterea.

Pe lângă nemulțumirea și umflarea mușchilor, Tudorel de la Justiție a mai anunțat că, imediat ce se termină vacanța estivală, va iniția o ordonanță de urgență privind revizuirea sentințelor tuturor celor care se consideră nevinovați, judecați și condamnați în baza informațiilor și dovezilor produse de odioasele protocoale de colaborare, considerate ilegale, dintre DNA și SRI. Îngerul pușcăriașilor, apărătorul vinovaților fără vină, luptă cu sabia dreptății sale și a puterii roșii, urmărind cu sârg să înfăptuiască sarcinile trasate de puterea politică ce l-a uns în funcție.

Până ca marile strategii ale puterii roșii să fie realizate complet, aceasta trebuie să facă față armatei diasporenilor, dornici să fie prezenți în Piața Victoriei pe 10 august. Aceștia și-au provocat deja dușmanul, cu celebra strigare de luptă ”M..e PSD!”, pusă legal pe plăcuțele auto europene, trimisă cu mașina în țară, care a bulversat total marea și brava conducere a Poliției Române.

Instituție ai cărei șefi complet apolitici, extrem de competenți, cu extraordinare performanțe profesionale care ia ridicat pe merit, în grad și funcții, a cercetat inteligent, minuțios, timp de două săptămâni, dușmanul din Diaspora. S-au consultat și cu partenerii europeni și au trecut la acțiune. Numai după ce au trecut în revistă și niște legi europene, dar pe care nu prea le știau și nu le-au înțeles nici acum, au aruncat bomba cu prostie balistică împotriva dușmanului. Totul public! Nu doar să-l anihileze complet pe românul fugit din țară de prea mult bine și venit să le mulțumească în felul lui guvernanților pentru binele făcut. Ci mai ales, să-i intimideze pe restul diasporenilor, cu același mesaj antiguvernamental, care și-au anunțat venirea în România, pe 10 august, să explodeze mămăliga, în Piața Victoriei.

Doar că strategii puterii au greșit calculele și bombele cu prostie balistică s-au întors împotriva lor și a slugilor lor, stârnind mânie și revoltă nu doar în rândurile diasporenilor, ci și într-o mare parte din populația care a rămas în țară, trăind pe pielea ei beneficiile traiului impus de guvernarea roșie. Situația de fapt, alimentată de vorbele și faptele mai marilor poliției, pe de o parte, dar și de prostia balistică și înfăptuirile înălțătoare ale guvernului în fruntea căruia se află momentan, Vasilica, ai cărei miniștrii duduie bilanțul realizărilor la șase luni de guvernare, tinde să scape de sub control.

Astfel, tot mai mulți români, chiar și din rândurile simpatizanților puterii, se salută și rostesc zilnic, cu năduf, strigătul de luptă licențios ”M..e PSD!” Mesaj care le ridică părul măciucă pe cap celor vizați și nevinovaților lui Tudorel. Mesaj preluat și în alte zări străine, că doar trăim într-o lume a globalizării.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Cine dorește și crede că merită să ajute presa liberă și jurnalismul independent din România poate dona în conturile:

RO89INGB0000999904446953(RON) deschis laING Bank-Sucursala București
RO7IINGB0000999904446986 (EUR) deschis la ING Bank-Sucursala București.

Motto: Presa este câinele de pază al democrației. Citiți și gândiți!
Când presa nu este liberă, când presa este manipulată, când presa face jocuri de interese, când presa este folosită pe post de armă politică, când presa nu mai are atitudine, nu mai face informare și educare corectă, când presa nu mai este de partea legii și de partea cetățenilor Democrația este în pericol.
Paul Stan este un jurnalist independent, apolitic, nealiniat, neafiliat la nici un grup de interese politice, mafiote, afaceriste sau de altă natură.
Paul Stan este un jurnalist în slujba oamenilor cinstiți și a adevărului.
Paul Stan nu face jocuri politice și nu este tonomat manipulator.
Paul Stan nu este finanțat și susținut de nimeni.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu