joi, 4 octombrie 2018

Cozile de topor lucrează pentru popor



Avem cultura cu cea mai rapidă, eficientă și periculoasă dezvoltare din România!

Nu știu dacă guvernanții care nu scapă nici un prilej să se laude cu  marea creștere economică, pe care o văd numai ei și susținătorii lor, cu economia care duduie, dar se poticnește la fiecare pas, au ținut cont și de producția atipică, semnificativă a unor factori tot mai influenți pentru țara noastră.

În ultima vreme, constatăm că a crescut numărul cozilor de topor, producție sută la sută românească, tot mai influente, tot mai puternice și nocive. Că semințele cozilor de topor au fost semănate mai demult, că au contribuit investitori străini, în special din Răsărit, dar și din Apus, nu știu! Dar putem presupune fiecare după cum ne duce capul, după cum bate vântul. Fie că acționează în țară, în guvern, parlament, în partidele politice, în statul paralel, în media sau peste hotare, la Comisia Europeană, la Parlamentul European, forța și influența cozilor de topor este tot mai mare. Acestea au idei, au proiecte elaborate minuțios, cu mare grijă, eforturi și cheltuieli, au scenarii, au tactici diverse de acțiune, care le face tot mai puternice și influente. Sunt tot mai nocive și periculoase, pe măsură ce văd că găsesc un teren fertil în România.

Șubrezirea continuă și tot mai pregnantă a statului de drept, simularea democrației, controlul justiției și al instituțiilor de forță prin orice mijloace, controlul resurselor, controlul politic, controlul economic, șantajul, controlul puterii de către penalii controlați la rândul lor de  specialiști în domeniu. Amnistiile și grațierile, referendumurile, protocoalele, alianțele.

Cel mai nou și important proiect primit prin ordin de zi pe unitate de cozile de topor este  vital pentru existența României-se numește Ro-exit. Acesta a fost lansat public, săptămâna aceasta, printr-o strategie concertată, atât în țară cât și în inima Europei, în Parlamentul European. În țară a fost lansat ca o rachetă balistică prin intermediul unor cozi de topor și al mediei controlate, în timp ce la Strasbourg l-au insinuat, ca un berbece care lovește amenințător în poarta cetății, oamenii puterii actuale, guvernanți care nu dau socoteală, ci doar atacă tupeist, instituțiile europene. Dar clamează respectul și grija față de popor!
Guvernanți susținuți  atât de așa zișii eurosceptici, dar și încurajați puternic, constant și permanent de imensa mașinărie de propagandă răsăriteană, prin canalele ei de acțiune, precum Sputnik. Astfel, constatăm că propaganda și activitatea răsăriteană nu doar că are interese, acționează din plin, dar are și rezultate în privința României. Iar proiectul Ro-exit pare să aibă o importanță majoră și consecințe devastatoare pentru România, dacă va fi concretizat.

Cultura cozilor de topor pe plaiuri mioritice are tradiție, vechime, vine din negura istoriei. Istorie care ne spune că, în multe situații importante pentru români, cozile de topor au avut o contribuție importantă. În multe cazuri au făcut legea! Iar acum, trăim  o renaștere fără precedent a culturii cozilor de topor, care sunt folosite pentru ca nu cumva în România să se dezvolte prea mult democrația și statul de drept, pentru ca țara noastră să nu apuce ireversibil pe drumul civilizației și valorilor occidentale. Nu știu dacă celebrul ministru Petre Daea a luat în calcul la profitul agricol și eficiența culturii cozilor de topor sau a rămas doar fan al oilor?

În consecință, dacă la cozi de topor suntem în progres rapid, la producție de țepe pentru marii boieri corupți ai țării stăm foarte prost, suntem într-un mare deficit. Producția de țepe este ca și inexistentă. Falimentară! Păi, dacă nu mai avem nici un mare corupt în spațiul carpato-danubiano-pontic, nu mai defilează nci o vedetă cu cătușe la mâini e normal să scadă producția de țepe. Dar, pe acest domeniu al Justiției avem un specialist de înaltă clasă, care știe el ce face și desface. Un profesionist!

„Haideţi să nu facem din personajul de care vorbiți un subiect naţional. Un ministru al justiției vorbește despre toți în mod egal. Nu ăsta e rolul Ministrului Justiției”, a spus Toader, joi dimineață.
Întrebat cât va dura extrădarea, prinselor Elena Udrea și Alina Bica, ministrul justiției a răspuns că „procedura va parcurge etapele legale”.
La insistențele jurnaliștilor, care au vrut să afle dacă va fi o procedură specială pentru că fostul ministru a născut, Tudorel Toader a răspuns că „pentru mine nu e un subiect Elena Udrea”.„Un condamnat e un personaj pentru țară? Nu mă provocați, că nu este un personaj pentru țară. Da, este un cetăţean care a comis infracţiuni, un cetăţean condamnat definitiv şi dat în urmărire. De ce nu veniţi şi pentru alţi condamnaţi din străinătate care au același parcurs?”, a mai spus ministrul.
Dar, T.T. alunecosul ministru al Justiției, a uitat că și condamnatul Liviu Dragnea este un personaj. Și încă ce personaj : numărul 1 la putere în România, care taie și spânzură după propriile interese, care pune presiune permanentă pe Guvern, Ministerul Justiției, Parlament, privind legiferarea amnistiei și grațierii, pentru a scăpa de pușcărie atât el cât și alți colegi notorii de ai lui.

Ba, mai mult, versatul Toader, însoțitor al premierului Dăncilă la Strasbourg, unde s-a discutat, în plenul Parlamentului European, situația justiției din România, a declarat șemecher, că va analiza și va pune în practică observațiile și recomandările Comisiei de la Veneția, chiar prin adoptarea unei OUG. Promisiuni de care era conștient că nu se va ține, fiind între ciocan și nicovală, sub presiunea șefului Dragnea, pe de o parte, pentru adoptarea ordonanței privind amnistia și grațierea, pe de altă parte fiind avertizat de Comisia Europeană  privind situația îngrijorătoare din Justiție. Presiuni care însă, nu l-au speriat pe ministrul, care a găsit rapid și din timp soluția, amenințând cu plecarea din fruntea Ministerul Justiției.

Dar, pe lângă jocul lui Tudorel Toader cu cei care pun presiune pe el, acesta își vede tenace de agenda lui care prevede punerea în fruntea DNA a procurorului ales, Adina Florea, amânat la avizare de CSM, până la clarificarea unor lucruri referitoare la aceasta. Astfel, ministrul justiției a intrat în direct pe telefon la o televiziune a poporului, anunțând că indiferent dacă CSM va mai amâna sau nu avizul pentru procuroarea Adina Florea, el va înainta propunerea acesteia în fruntea DNA, președintelui Klaus Iohannis spre aprobare. Prioritatea lui T.T.

După cum ne putem da seama doar privind la ceea ce se întâmplă azi în România și Europa, dacă încă nu suntem pe primul loc, avem șansa să ajungem rapid campioni la cultura cozilor de topor. Cultură cu o producție și eficiență maxime, în plină dezvoltare. Cu mult avânt revoluționar, aceste cozi de topor lucrează cu spor ,în numele poporului și al familiilor tradiționale. Din păcate, am falimentat producția țepelor patentate de domnitorul Vlad Țepeș, spaima boierilor corupți ai Țării Românești.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Cine dorește și crede că merită să ajute presa liberă și jurnalismul independent din România poate dona în conturile:

RO89INGB0000999904446953(RON) deschis laING Bank-Sucursala București
RO7IINGB0000999904446986 (EUR) deschis la ING Bank-Sucursala București.

Motto: Presa este câinele de pază al democrației. Citiți și gândiți!
Când presa nu este liberă, când presa este manipulată, când presa face jocuri de interese, când presa este folosită pe post de armă politică, când presa nu mai are atitudine, nu mai face informare și educare corectă, când presa nu mai este de partea legii și de partea cetățenilor Democrația este în pericol.
Paul Stan este un jurnalist independent, apolitic, nealiniat, neafiliat la nici un grup de interese politice, mafiote, afaceriste sau de altă natură.
Paul Stan este un jurnalist în slujba oamenilor cinstiți și a adevărului.
Paul Stan nu face jocuri politice și nu este tonomat manipulator.
Paul Stan nu este finanțat și susținut de nimeni.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu