joi, 1 noiembrie 2018

Apel către rozătoarele naționale



Motto:”Câinii nu pleacă niciodată de bunăvoie de la măcelărie!”

Tot mai mulți românii se întreabă dacă mai merită să trăiască în România? Dacă mai pot suporta umilința și batjocura din țară? Dacă își mai pot afla un viitor, crește copiii și a le asigura o educație, siguranță, stabilitate și dezvoltare normale în țara noastră? Pentru majoritatea dintre aceștia, ținând cont de realitățile actuale, răspunsul este unul singur și este evident. Numărul românilor care-și părăsesc disperați țara este tot mai mare. Numărul emigranților români este îngrijorător, fiind comparat cu cel al refugiaților de război sirieni.

De ce? Pentru oamenii normali, traiul în România este în același timp un paradox, un lux al vieții, dar și al morții! În plus, se împământenește tot mai mult sintagma ”Țara ne vrea proști! Politicienii ne vor proști!”

S-a scumpit totul! S-a scumpit pâinea! S-a scumpit aerul! S-a scumpit mersul pe jos! S-a scumpit viața! S-a scumpit moartea! S-au scumpit până și prostia și incompetența, care scot pe bandă rulantă mari oameni de partid și de stat. Nu plătim noi la greu prostia și incompetența?! Interesează pe cineva dintre puternicii zilei, aflați tot timpul sub reflectoare?

”He, he!” ”Vă mulțumesc!” ”Mai bine mă împușcați!” ”Ce, dracu!” ”Le mai dăm o șansă la guvernare!” ”Țara lucrului bine făcut!”


Hei! Guvernanți nemernici și vremelnici! Hei! Politicieni de mucava de la ușa măcelăriei România! Hei! Voi cei vinovați de moartea copiilor, tinerilor, bătrânilor! Voi cei care-i alungați pe românii cinstiți peste graniță și pustiiți, pârjoliți o țară care nu vă merită! Voi, care ați transformat țara într-un ”Colectiv” permanent!

Hei, ticăloșilor! Voi știți cât costă o pâine proastă plătită de cetățenii pe care-i prostiți să vă voteze? Voi știți cât costă o viață pierdută în spitalele groazei? Voi știți cât îi costă pe amărâți coșul zilnic de care voi vorbiți zilnic, dar nu știți despre ce este vorba? Hei, corupților, hoților, criminalilor! Voi știți cât muncesc și câte sacrificii fac românii de rând, românii pe care-i umiliți și batjocoriți tot timpul, contribuabilii să vă asigure salariile de lux, pensiile speciale și privilegiile de demnitari de paie?

Nu știți și nici nu vă interesează! Vă interesează numai să furați, să ajungeți la putere, iar să furați și mai mult! Totul, în numele poporului nărod care v-a votat și a celui umilit care nu v-a votat! Vă interesează să scăpați nepedepsiți pentru faptele voastre și faceți legi ale hoției!

Hei! Privilegiaților, cu averi de nababi, cei care vă etalați non stop, prostia și incompetența în luminile mincinoase ale camerelor de filmat și ecranelor de televizor! Voi, cei care-i priviți de sus pe săracii României! Voi zeilor din Olimpul corupției! Faceți un exercițiu de sinceritate. Uitați-vă o clipă în oglindă și, decojiți de poleiala falsă, întrebați-vă cine sunteți cu adevărat! Ce ați fi și ce ați ajunge dacă nu ați mai beneficia de privilegiile, funcțiile, demnitățile și averile pe care le-ați acumulat într-o viață nedemnă!

Ce s-ar întâmpla cu voi dacă într-o zi, contribuabilii nu v-ar mai plăti luxul și privilegiile? Ar face grevă fiscală. Ce ați păți dacă poporul îndobitocit, batjocorit și mințit continuu v-ar lua la pietre pe străzi și v-ar alunga din instituțiile statului în care v-ați cățărat fără scrupule? Ce ați mai fi voi, înalților, dacă v-ar fi confiscate averile ilicite până la ultimul leuț! Ați afla cât costă pâinea, aerul, apa, viața și moartea în România, care nu va mai fi măcelăria voastră proprie? Ați ajunge mai săraci decât cei pe care, cu prostie națională, patriotică, tradițională, îi faceți voi săraci acum.

Hei! Lichelelor! Măcelari politici, rozători de carne din măcelăria România! Voi cei care sunteți, veți fi, ați fost și mai vreți să stați la măcelărie. V-ați gândit că oricând ați putea dispărea la fel cum au dispărut miile de porci infestați cu pesta porcină. Ați putea redeveni vreodată oameni cinstiți, simpli, demni? Vreți vreunul dintre voi să vă spălați păcatele cu adevărat?

Nu cred! Nici pupatul moaștelor și miluirea din belșug a cutiei milei nu v-ar ajuta! Atâta timp cât prostia, incompetența, hoția sunt la rang de înalte demnități în țara numită România, veți rămâne ce sunteți și mai mult decât atât. Atâta timp cât măcelăria are ușa deschisă și se poate fura nu o să vă schimbați! Atâta timp cât vă protejați cu ziduri de legi pentru penali și cu instituții militarizate plătite de popor, cu justiții făcute preș sub picioarele voastre de parveniți nu vă veți schimba! Dimpotrivă! Vă veți înmulți specia distrugătoare, hapsână. Orice culoare politică ați avea.

Dar, în prostia, megalomania și aroganța voastră înălțătoare, de la înălțimea funcțiilor și din spatele averilor acumulate ilicit, nu vedeți că totuși, ceva se mișcă în țara aceasta. Chiar așa, jefuită de ticăloși și părăsită de românii alungați, poporul se revoltă. Nu vă mai suportă. Nici o putere politică din lume nu poate fi păstrată cu ajutorul forței, cu legi strâmbe și cu minciuni perpetue.

Hei! Rozătoarelor, e timpul să plecați de la ușa măcelăriei România! Priviți-vă în oglindă! Vedeți realitatea adevărată! Opriți-vă din ros și încercați să vă spălați de păcate, dacă puteți! În ciuda aparențelor, vremea voastră trece! Dați dovadă de un strop de demnitate și renunțați la demnități! Aflați cât costă pâinea, aerul, apa, cât costă viața și moartea.

Nu așteptați să vă ia poporul cu pietre, să deparaziteze măcelăria România de rozătoare!

Acest text poate fi un pamflet, poate fi o opinie, o părere, o idee, un mesaj, un apel către normalitate într-o țară în care se dezvoltă o anormalitate tot mai evidentă. Acest text nu este nicidecum un îndemn la violență sau o amenințare!
----------------------------------------------------------------------------------------------
Cine dorește și crede că merită să ajute presa liberă și jurnalismul independent din România poate dona în conturile:

RO89INGB0000999904446953(RON) deschis laING Bank-Sucursala București
RO7IINGB0000999904446986 (EUR) deschis la ING Bank-Sucursala București.

Motto: Presa este câinele de pază al democrației. Citiți și gândiți!
Când presa nu este liberă, când presa este manipulată, când presa face jocuri de interese, când presa este folosită pe post de armă politică, când presa nu mai are atitudine, nu mai face informare și educare corectă, când presa nu mai este de partea legii și de partea cetățenilor Democrația este în pericol.
Paul Stan este un jurnalist independent, apolitic, nealiniat, neafiliat la nici un grup de interese politice, mafiote, afaceriste sau de altă natură.
Paul Stan este un jurnalist în slujba oamenilor cinstiți și a adevărului.
Paul Stan nu face jocuri politice și nu este tonomat manipulator.
Paul Stan nu este finanțat și susținut de nimeni.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu