joi, 24 octombrie 2019

Valoarea inestimabilă a sutei de lei



Aviz românilor ”verzi”, cu inima roșie

Cine ar fi crezut în urmă cu 30 de ani, că suta de lei românească va crește în valoare atât de mult, încât să cumperi un popor întreg cu ea! Puțini, foarte puțini, cred. Sigur au crezut, în decembrie 1989, marea savantă de renume mondial, Elena Ceaușescu și marele cârmaci al Republicii Socialiste România, Nicolae Ceaușescu. Dar nu le-a mers, nu au putut cumpăra mulțimea din piață, din fața CC al PCR cu acești bani. Probabil că nu aveau valoare. Peste ani, regimul pesedist/dăncilez încearcă din nou, cu suta de lei actuală, să cumpere un popor! Acum, ori suta de lei a căpătat o valoare inestimabilă, ori poporul român se vinde extrem de ieftin? Un popor ademenit cu promisiuni fără număr și cu raiul pe pământ!

Băi oameni buni, români ”verzi” cu inima roșie, drag popor care-mi pupi în marea ta dragoste mâinile, papucii și broșa de sultană, să știți că ați fi trăit și mai bine, ar fi curs lapte și miere, câinii cu covrigi în coadă ar fi fost peste tot pe plaiul românesc dacă nu ne-ar pune mereu bețe în roate, nu ne-ar tăia cauciucul și benzina, n-ar înțepa mămăliga neamțul acela de Klaus și ciracii lui liberali! Dușmanii poporului! Și sexo-marxiștii ăia! Cică vrea o Românie normală, dar de fapt, el vrea să o facă din roșie galbenă! Face numai abuzuri, nu-i cu noi, e împotriva noastră!

Și nenorociții ăia de la UE, cu MCV-ul lor cu tot, vor doar să ne distrugă! Păi, nu o duceam noi ca în sânul Maicii Domnului dacă nu ne loveau mereu dușmanii? Și așa am făcut multe, v-am mai dat 100 de lei și vă mai dăm! O să fie și mai bine! Dacă nu muriți, o să trăiți și mai bine! Votați-ne! Ce, vine iarna și ce dacă! Și asta este dușmanul nostru, nu ne lasă în nici un an, vine mereu, mereu, an de an peste noi! Nu ne speriem, mai puneți o haină pe voi! Ce dacă s-au scumpit gazele, curentul electric, energia termică, nu avem cărbuni și lemne! Nu ne speriem noi! Ce, ați văzut români morți de frig sau de foame, cum spunea chiar tovarășa Elena la Târgoviște? Noi, socialiștii, nu murim niciodată, o să avem grijă mai ales de noi, de ai noștri, dar mai ales mereu, de popor! Doar să ne votați, da!

Tot noi o să vă aducem fericirea, nu Barna cu sexo-marxiștii  lui! Și fericiți vor fi doar cei săraci cu duhul, care ne vor vota în continuare, așa cum zice și la scriptură și cum vă povățuiesc preoții noștri! Drag bobor, oameni buni, țineți minte, noi vă aducem prosperitate, sănătate, totul! Nu precupețim nici un efort și grijă față de copiii voștri, care o să fie fericiți! Ce dacă nu au toalete și condiții materiale de lux în școli, le-am redus orele din programă, ce să-și bată atât capul cu învățatul? Ce nevoie avem de atâta educație, de tineri care să iasă în stradă la proteste, să spună prostii, să ceară drepturi, să bată jandarmii, să plece din țară? 

Avem noi grijă de viitorul României! Votați-ne! La vremuri noi, tot noi! Trăiască partidul/partidele roșii, oricare ar fi acestea! Chiar și al lui Ponta, ne împăcăm noi, că sângele nu-și schimbă culoarea! Este adevărat, am mai ciupit și noi ceva, dar v-am dat și vouă, v-am dat de toate! Nu-i lăsați pe ăștia să vină să vă ia, să vă taie salariile și pensiile, să muriți de foame!

Votați-ne tot pe noi, ca să fie bine, să nu fie rău! Cât vom fi noi la putere, mămăliga nu va exploda niciodată, ci va crește ca luna de pe cer!

În ultimele săptămâni, am întâlnit destui români ”verzi”, bucuroși de mărirea pensiilor, lăudând-o pe mama și tata poporului votant, muncitorul/președinte care ”nu lasă pe nimeni în urmă!” Vedem imagini înduioșătoare, strângeri la piept, bătrâni în genunchi, lacrimi, oameni care și-au pus viața și sufletul în mâinile Sultanei Vasilica, primită cu dragoste nețărmuită de fani, în periplul ei electoral prin diverse localități ale patriei. Niște naivi, creduli, simpatizanți fanatici ai marelui partid roșu, care i-a prostit până ia sărăcit de tot! Ba unii ”beneficiari„ ai binelui și marilor realizări ai guvernării pesediste, au ajuns de atâta bine să zacă fără speranță, să moară cu zile în spitalele românești! Dar ce contează, important este că ”ne-au mărit pensiile”, iar acum măresc și salariile cu...100 de lei! Trăiască!

Modelul Nea Nicu Ceaușescu n-a murit niciodată de 30 de ani încoace, iar acum marele PCR are urmași pe măsură, care continuă politica socialistă, originală, democratică, urcând România pe noi culmi de progres și civilizație! Trăiască noul PSD, trăiască mama eroină Vasilica Viorica Dăncilă, care nu a precupețit nici un efort pentru prosperitatea și bunăstarea românilor! Să-i pupăm papucii de sultană, mâinile, broșa, că ea a făcut și face totul pentru noi, boborul, și ne mai și dă! Nu ca ăia care ne-au tăiat pensiile și salariile în vremea guvernării Marinarului Băsescu și nici ca ăia care vor veni să ne ia banii, drepturile, să ne pună botnițe, liberalii Neamțului și a lui Orban!

La români, pare că mămăliga nu a explodat niciodată! Dimpotrivă, s-a umflat cu pompa, este prezentată mai bună, mai grasă, mai frumoasă, este chiar dacică, colorată în roșu, prevestind un viitor de aur tuturor românilor ”verzi”, ai căror copii au plecat peste hotare să mănânce și gura lor o pâine albă, muncită din greu! Trăiască mămăliga dacică! Trăiască PSD-ul, Vasilica și Orlando, Budăi, coana Firea, patroana Bucureștiului și strecurătoarea RADET, să ne dea căldură și s ne ia banii, trăiască și marele cormoran Daea, mulge oaia, că porcii românești s-au dus de sufletul pestei porcine!
Ne-au mai dat încă 100 de lei! Ura! Să vină voturi, să vină voturi, să vină voturi la băieți și fete!

Cum, cât ne costă mămăliga, cine o va plăti de la anul? Cum cine, proștii, că de ăștia nu ducem lipsă! Ce contează că s-au mărit prețurile, iar costul vieții românașilor din țară este ireal de mare? Ce ne interesează pe noi mămăliga, ce noi mâncăm mămăligă? Noi mâncăm cozonac cu rahat, cu muuult rahat, roșu! Și pâine proastă! Prețul pâinii, al cartofilor, al uleiului, cepei? Pă cine interesează? Acum, ne-a făcut Daea, bun băiet, agricultor de-al nostru din bobor, mare om, mare caracter, aprozar, alimentare de stat cu produse neaoșe, românești, de la privați: carne, ouă, brânză, lapte, țuică, vin. De toate și nu costă prea mult, mai ales acum, că ne-au mărit pensiile și salariile! Zici că-i capra cu trei iezi și toți angajați la stat! Și nu costă mai mult decât la piață ori supermarketuri, tov. Daea s-a împrumutat la finanțe doar că își uitase cardul bancar acasă! Cumpărați cu încredere!

Ce, nu avem ce mânca? Ne mâncăm între noi și tot nu murim de foame! Trăiască, cormoranul românesc!
----------------------------------------------------------------------------------------
Cine dorește și crede că merită să ajute presa liberă și jurnalismul independent din România poate dona în conturile:

RO89INGB0000999904446953(RON) deschis laING Bank-Sucursala București
RO7IINGB0000999904446986 (EUR) deschis la ING Bank-Sucursala București.

Motto: Presa este câinele de pază al democrației. Citiți și gândiți!
Când presa nu este liberă, când presa este manipulată, când presa face jocuri de interese, când presa este folosită pe post de armă politică, când presa nu mai are atitudine, nu mai face informare și educare corectă, când presa nu mai este de partea legii și de partea cetățenilor Democrația este în pericol.
Paul Stan este un jurnalist independent, apolitic, nealiniat, neafiliat la nici un grup de interese politice, mafiote, afaceriste sau de altă natură.
Paul Stan este un jurnalist în slujba oamenilor cinstiți și a adevărului.
Paul Stan nu face jocuri politice și nu este tonomat manipulator.
Paul Stan nu este finanțat și susținut de nimeni.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu